Skumji. Pirmsnāves vēstuli atstājušais vīrietis atrasts miris

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

55 gadus veco Romanu Morozovu, kurš pazuda Sēmes pagastā 2017. gada 27. aprīlī, pirms četrām dienām mirušu atrada sēņotāji. Viņš bija atstājis pirmsnāves vēstuli. Vīrieti meklēja ar suņiem un izmantojot paraplānu, bet atrada netālu no mājām.

Divi cilvēki sēņojot nejauši uzdūrās cilvēka ķermenim, par ko nekavējoties ziņoja policijai, organizācijai «Bezvēsts.lv» pastāstīja pazudušā vīrieša meita. «Brālis uzreiz aizbrauca un atpazina tēvu pēc drēbēm. Ļoti skumja ziņa, bet labi ir tas, ka tēvs beidzot ir atrasts un mēs varējām viņu apglabāt.»

Vīrieša ķermeni atrada 4 km attālumā no savām mājām, pavisam netālu no vietām, kur viņu divas reizes meklēja brīvprātīgie kopā ar radiniekiem un pazudušā kaimiņiem. Vīrieti meklēja mežā un purvos, iesaistot meklēšanas suņus, paraplānu un meklēšanas tehniku, bet pavasarī atrast tā arī neizdevās.

Romans nomira mežā Lāčupītes krastā. Vardarbīgas nāves pazīmes pirmreizējā apskatē netika konstatētas, tomēr ir noteikta ekspertīze un ierosināta krimināllieta.

Romans pavasarī izgāja no mājām, atstājot zīmīti, kurā pavēstīja, ka dodas uz «citiem medību laukiem». Zinot, ka tēvs ļoti aizraujas ar makšķerēšanu, ģimene cerēja, ka viņš ir devies meklēt jaunas makšķerēšanas vietas.

Izsakām visdziļāko līdzjūtību radiniekiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu