Ieskats aizkulisēs vienam no iespaidīgākajiem cirkiem pasaulē «Cirque du Soleil»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Cirque du Soleil» pēc četru gadu pārtraukuma atgriežas Rīgā ar Varekai šovu, kas no 20. līdz 24. septembrim būs skatāms «Arēnā Rīga». TVNET piedāvā ekskluzīvu iespēju ieskatīties šova aizkulisēs.

Šova veidošanai nepieciešamās lietas tika atvestas ar 21 autobusu, un iekārtošanās «Arēnā Rīga» norisinājās 12 h garumā - no sešiem rītā līdz pat sešiem vakarā.

Kostīmi ir izgatavoti katram akrobātam individuāli, jo ir svarīgi, lai apģērbs būtu pietiekami ērts un pieguļošs. Parasti kostīms sastāv no trim līdz sešām dažādām daļām, sākot ar cepuri un beidzot ar apaviem.

Lai trupas dalībnieki spētu sevi uzturēt labā formā, «Cirque du Soleil» ir pašiem sava pārvietojamā trenažieru zāle. Šeit akrobāti vingro gan pirms, gan pēc šova.

Kostīmi tiek mazgāti katru dienu. Par apģērbu žāvēšanu un gludināšanu ir atbildīga vesela komanda.

Kostīmu labošanai ir atvēlēta atsevišķa telpa, kurā darbojas četri cilvēki. Šeit tiek laboti kostīmi, sapucētas parūkas, kā arī tiek atjaunota apavu krāsa.

Viena no izrādes svarīgākajām lietām ir grims. Pēc tam, kad akrobāts ir ir ieguvis savu lomu, viņš tiek apmācīts, kādā veidā uzklāt kosmētiku, un pirms izrādēm to dara pats. Šis process var aizņemt no 20 minūtēm līdz pat divām stundām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu