Jāgrs apsver atgriešanos KHL, lai sagatavotos olimpiskajām spēlēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Čehijas un visas pasaules hokeja zvaigzne Jaromīrs Jāgrs apsver iespēju atgriezties Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), lai varētu sagatavoties nākamā gada Phjončhanas olimpiskajām spēlēm, sportists atklājis intervijā «Sport-Express».

Pašlaik 45 gadus vecais Jāgrs joprojām par savu prioritāti izvirzījis noslēgt līgumu ar kādu Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu. Taču, ja tas neizdosies, hokejists varētu pievienoties kādai KHL komandai.

Vasarā hokejista aģents norādīja, ka Jāgrs neizskata iespēju atgriezties KHL, tomēr tagad domas mainījušās. Čehu uzbrucējs no 2008. līdz 2011. gadam spēlēja KHL komandā Omskas «Avangard».

«Ir kādas 3-4 komandas, ar kurām notiek pārrunas. Kamēr nebūs pilnīga skaidrība par NHL, es Eiropas virzienā neskatīšos. Tomēr KHL variants man šķiet interesants. Vēlos sagatavoties olimpiskajām spēlēm. Lai to izdarītu, man jāspēlē pēc iespējas spēcīgākā līgā,» sacīja Jāgrs.

KHL komandas Ņižņekamskas «Ņeftehimik» ģenerālmenedžeris Rails Jakupovs norādījis, ka viņš sācis sarunas ar Jāgra pārstāvjiem. Turklāt viņš arī apliecinājis, ka esot pietiekami daudz naudas, lai vārētu noslēgt līgumu ar čehu hokejistu.

Kopumā karjeras laikā Čehijas hokeja zvaigzne NHL nopelnījis 1914 rezultativitātes punktus, kas ir otrais visu laiku labākais rādītājs aiz leģendārā Veina Grecka.

Iepriekšējā sezonā Jāgrs bija Floridas «Panthers» komandas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs. NHL regulārajā čempionātā viņš guva 16 vārtus un veica 30 rezultatīvas piespēles partneriem, bet lietderības koeficients bija +5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu