Paukštello: reizēm paceļu glāzīti; viss pārējais ir pārspīlēts!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vēl nesen sabiedrībā tika mēļots par Latvijā iemīļotā aktiera Jāņa Paukštello veselības problēmām un iespējamo atlaišanu no Dailes teātra.

«Nu nav man nekādas depresijas, un neviens mani nav atlaidis, kā tagad visur tiek rakstīts un runāts. Teātris mani ir lutinājis! Arī antidepresantus nelietoju - vienīgais antidepresants man ir dziedāšana, un reizēm - savas vājības nekad neesmu slēpis - paceļu glāzīti. Varbūt par daudz reizēm sanāk... Pārējais viss ir pārspīlēts,» intervijā izdevumā «Privātā Dzīve» skaidro populārais aktieris Jānis Paukštello.

Intervijā «PDz» aktieris stāsta, ka visa pamatā ir vienīgi veselības problēmas - muguras sāpes un avārijā satraumētā kāja. «Veselu gadu man bija darba nespējas lapa, un zinu, ko varu izdarīt un ko ne. Tāpēc pieņēmu lēmumu aiziet, bet teātra direktors Andris Vītols man teica, lai palieku vēl līdz sezonas beigām, tad būs pagājuši 45 gadi, kopš strādāju teātrī. Tagad esmu 3. grupas invalīds un nekautrējos valkāt ortopēdisko zābaku. Es neesmu tai kategorijā, kas gaidīs, lai dod lomas, vai dienu, kad izmetīs no teātra. Man ir savs ceļš ejams, un, kāds tas būs, tāds būs.»

Oficiāli Dailes teātrī aktieris vairs neskaitās kopš jūnija vidus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu