Enija Lenoksa mudina aktivizēt centienus humāno krīžu apturēšanai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu popzvaigzne Enija Lenoksa, Ņujorkā pirmdien saņemot organizācijas «Global Citizen» godalgu par filantropiju, pauda pārliecību, ka pasaules humānās krīzes iespējams atrisināt sabiedrības spiediena rezultātā.

Bijusī dueta «Eurythmics» dalībniece pauda arī satraukumu par stāvokli pasaulē, tostarp par cilvēku masveida pārvietošanu un klimata izmaiņu izraisītajām problēmām.

«Zemes dabas resursu nekaunīgās izlaupīšanas katastrofālie notikumi apdraud cilvēku eksistences patiesu ilgtspēju uz šīs planētas,» sacīja Lenoksa.

«Es uzskatu - ja mēs varam izplatīt kokakolu visos pasaules stūros un nosūtīt vīriešus un sievietes izplatījumā, tad šīs problēmas pavisam noteikti ir atrisināmas.»

«Kolektīvi ikviens var radīt atšķirību. Bet ir jāizvēlas cerība, nevis bezcerība, atbildība, nevis vienaldzība, feminisms, nevis mizogīnija,» uzsvēra mūziķe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu