Politiskie joki «Emmy» ceremonijā: Šons Spaisers kāpj uz skatuves, Trampu «apbalvo»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV prezidenta Donalda Trampa bijušais preses sekretārs Šons Spaisers svētdienas vakarā (pirmdienas rītā pēc Latvijas laika) Losandželosā notiekošās «Emmy» televīzijas balvu pasniegšanas ceremonijā negaidīti iznāca uz skatuves un sasmīdināja pārsteigto publiku. Savukārt aktieris Aleks Boldvins, kurš tika apbalvots par Trampa parodēšanu, savu balvu veltīja prezidentam.

Spaisera parādīšanās uz skatuves bija ceremonijas vadītāja amerikāņu komiķa Stīvena Kolbēra atklāšanas monologa spilgtākais brīdis.

Kolbērs, kurš monologa laikā aktīvi pieminēja politiku un Trampu, vēlējās zināt, cik cilvēku skatās ceremoniju. Tajā brīdī, stumjot Baltā nama stila podiju, uz skatuves iznāca Spaisers.

«Šī būs lielākā auditorija, kas noskatīsies «Emmy», punkts. Gan personīgi, gan visā pasaulē,» paziņoja Spaisers, atskanot skaļām ovācijām.

Šis komentārs bija atsauce uz paša Spaisera savulaik pausto nepatieso apgalvojumu, ka Trampa inaugurāciju janvārī apmeklēja rekordliels skaits cilvēku.

Tikmēr Boldvins par pārliecinošo Trampa tēlojumu skeču šovā «Saturday Night Live» saņēma «Emmy» balvu kā labākais otrā plāna aktieris komēdijas kategorijā. «Laikam jāsaka, ka tas brīdis ir pienācis, prezidenta kungs, šeit ir jūsu «Emmy»,» uz skatuves sacīja Boldvins.

Aleks Boldvins
Aleks Boldvins Foto: AP/Scanpix

Tramps iepriekšējos gados sūkstījās, ka nesaņēma prestižo televīzijas balvu par saviem realitātes šoviem «The Apprentice» un «The Celebrity Apprentice», ziņo aģentūra «Reuters».

Vakara vadītājs Stīvens Kolbērs atklāja ceremoniju ar muzikālu priekšnesumu par klimata pārmaiņām un medijiem. Tajā piedalījās aktrise Džūlija Luisa-Dreifusa, kura dziedāja dziesmu «Iedomājieties, ja jūsu prezidentu nemīlētu nacisti».

Kolbērs vēlāk pajokoja par Trampu, nodēvējot viņu par «aizvadītā gada lielāko televīzijas zvaigzni». «Kāpēc jūs viņam neiedevāt «Emmy»? Ja viņš būtu dabūjis «Emmy», gan jau nemaz nebūtu kandidējis!» teica Kolbērs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu