Rūnijs par braukšanu dzērumā saņem divu gadu liegumu vadīt auto

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas futbola zvaigzne Veins Rūnijs, kurš iepriekš tika aizturēts par braukšanu alkohola reibumā, saņēmis divu gadu liegumu vadīt automašīnu, vēsta «Associated Press».

31 gadu vecais Rūnijs, kurš pārstāv Anglijas premjerlīgas klubu Liverpūles «Everton», pirms divarpus nedēļām tika apturēts netālu no Mančestras, plkst. 2 naktī pēc vietējā laika alkohola reibumā vadot melnu «VW Beetle».

Bijušais Anglijas futbola izlases kapteinis, kurš augustā paziņoja par karjeras beigām valstsvienībā, pirmdien stājās tiesas priekšā, saņemot divu gadu liegumu vadīt automašīnu.

Tāpat viņam piespriests arī 100 stundu sabiedriskais darbs. BBC vēsta, ka Rūnijam aizturēšanas brīdī izelpā konstatētais alkohola daudzums trīs reizes pārsniedzis atļauto normu.

Rūnijs pēc tiesas sēdes atvainojās par savu rīcību. «Vēlos publiski atvainoties par savu nepiedodamo rīcību, sēžoties pie stūres reibumā. Es rīkojos pilnīgi nepareizi. Jau iepriekš atvainojos savai ģimenei, savam kluba trenerim un prezidentam, kā arī ikvienam «Everton» komandā. Tagad vēlos atvainoties arī visiem līdzjutējiem, kā arī jebkuram citam, kuri mani atbalstījuši karjeras laikā,» sacīja Rūnijs.

«Protams, es pieņemu tiesas piespriesto sodu, cerot, ka varēšu savu vainu labot ar sabiedriskajām aktivitātēm,» piebilda futbolists.

Rūnijs ir visu laiku labākais vārtu guvējs gan titulētā Mančestras «United» kluba rindās, gan Anglijas izlases sastāvā.

Rūnijs šovasar atgriezās Anglijas premjerlīgas klubā Liverpūles «Everton», bet pirms tam viņš 13 gadus pārstāvēja Mančestras «United» komandu. Sezonas sākumā viņš kļuva par otro spēlētāju vēsturē, kurš guvis 200 vārtus Anglijas premjerlīgas ērā, sekojot Alana Šīrera piemēram.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu