Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Kā jau katru nedēļu, dzīves stila portāls «Sejas» apkopo slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā populāru cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

Beatrise, Tu esi brīnišķīga! Atceries, ka solīju Tev to teikt katru dienu? Re kur vēl viens atgādinājums ? Es ļoti spilgti atceros savu 10.dzimšanas dienu. Un man bija sajūta, ka arī Betas dzīvē, tie 10 ir kaut kas lielāks par citām dzimšanas dienām. Man bija svarīgi uztaisīt viņai svētkus, lai viņa jūtas kā princese! Neskatoties uz manu šīs nedēļas temperatūru un pabūšanu pilnajā narkozē, es sev solīju- kaut aizrāpošu, bet meitai svētki būs! Nu re ku esmu aizrāpojusi ?? Man ir jāsaka M I L Z Ī G S un es gribu, ka arī publisks, paldies, dažiem cilvēkiem, bez kuriem es šos svētkus nevarētu- pirmkārt - manas meitas, jūs esat mana motivācija, otrkārt- mans vīrs- Tu esi mana drošība un aizmugure, un Tev vienmer der manas idejas, kas ne mazāk svarīgi ? ? nākamais - Beta nenormāli fano par baloniem- jau no dzimšanas, katros svētkos tie ir un šis nav izņēmums. ?Jau otro gadu esmu uzticīga @helium.lv - P A L D I E S, šis I R fanstastisks balonu pušķis! Tas piesiets jau pie Betas gultiņas un šorīt viņa ar šiem vārdiem, jau mostas. Beatrisei un Šarlotei bija @lazyfrancis kleitas, kuras es noteikti parādīšu Insta Story, jo man ir tieši neviena normāla bilde ar meitenēm- jo visu vakaru viņas bija aizņemtas, kustībā un nenofokusējamas- no citas puses- tas ir brīnišķīgi, jo nevienu mirkli ne man, ne viņām nebija laiks paņemt rokās telefonu.? Mums bija burvīga kūka un kapkeiki, bet tas bija tik burvīgi, ka tam atsevišķi būs veltīts vesels posts ? pati ballīte bija tajā mazo meiteņu SPA,- ideja šim SPA ir kaut kas vienreizējs, superīgs un meitenes ir sajūsmā, ??bet lai cik par to sajūsmā bija meitenes (no vienas puses tas IR svarīgi), bet mans paldies, ir tāds samocīts un tādēļ es šo vietu netagoju un arī neieteikšu. Liela daļa cilvēku man ļoti uzticas, bet šis ir stāsts par lietām, kur līdz galam nav ❤️, bet ?, es to saprotu, jo nauda rulez ze ?. Bet paldies Dievam bērni jau šīs piaugušo pasaules lietas vēl tā īsti netver un labi ka. Kā es ceru, ka tas septembris ar visām mazo un lielo saslimšanām drīz beigsies un mēs atkal būsim apraduši ar klimatu. Ak jā, es tak solīju to garšīgo bildi, gaidiet- tur būs vēl daži lieli paldies! #10

A post shared by Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on



A day off. #brivdiena #atvasara #jurmala #salacgriva

A post shared by Andris Bulis (@bulis23) on



The Baltic sea view #throughmysonseyes #sundaymood

A post shared by inetaradevica (@inetaradevica) on



the happy face one gets when the baking is a success ?? #marshmellowqueen

A post shared by karlina caune - wiklund (@iamkarlinacaune) on



Smuki te ?

A post shared by Ruta Reinika (@dingija) on

Uz augšu