Šeilīna Vudlija spēlē seriālos, bet televizoru nav skatījusies septiņus gadus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «Big little lies» zvaigzne Šeilīna Vudlija paziņojusi, ka jau septiņus gadus tai nepieder televizors un viņa nav skatījusies nevienu televīzijas pārraidi, pat ne seriālus, kuros spēlē.

Aktrise paziņojusi, ka viņai nav televizora, kopš viņa astoņpadsmit gadu vecumā izvākusies no vecāku mājām.

Televizora trūkumam ir divi iemesli, pirmais, ka aktrisei tehniski nav savu māju, tātad nav vietas, kur nolikt televizoru, kā nekā filmēšanas dēļ viņa visu laiku atrodas lidojumos, maina dzīvesvietas, taču otrs iemesls ir tas, ka Šeilīna labprātāk lasa grāmatas. Ja citi brīvajā laikā ieslēdz televizoru, viņa paņem rokās grāmatu.

Par spīti tam, ka seriālu skatīšanās nav viņas dzīves sastāvdaļa, zvaigzne priecājas, ka «Big little lies» saņēmis 16 «Emmy» balvu nominācijas, jo tas var nozīmēt, ka seriālu pagarinās arī uz otro sezonu. Kā nekā seriāls parāda ne tikai galveno sižeta līniju, bet atklāj tēlus no dažādiem aspektiem un liek ikvienam strādāt ar sevi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu