Anužīte: Mēģinot komunicēt ar cilvēkiem pretī saņemu noraidošu acu skatienu un klusēšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aktrise un sešu bērnu mamma Aurēlija Anužīte-Lauciņa, kura pērn laida pasaulē dvīņus, intervijā pastāstījusi, ka ģimene regulāri dodas ceļojumā uz Austriju. Katru reizi pēc šīs zemes apmeklējuma viņa piedzīvo «kultūršoku», jo, atgriežoties Latvijā, viņasprāt, cilvēki ir daudz nelaipnāki un noraidošāki kā citur.

«Diezgan daudz laika pavadām Austrijā. [..] Ar kaimiņu laipni parunāties, pajokot ar apkalpojošo personālu... Baznīcā, tirgū, pilsētā visi ucina manus bērnus, piedāvā pieskatīt, kamēr iepērkos. Tā ir iekšēja, paaudžu paaudzēs mantota kultūra.

Atgriežoties Latvijā, mēģināju tāpat komunicēt arī šeit. Ar nepazīstamiem cilvēkiem pajokoju, mēģināju uzsākt sarunu, bet pretī saņēmu noraidošu acu skatienu un klusēšanu. Cilvēki neuzticas, domā, ka man ir kādi slēpti nolūki,» sarunā ar žurnālu «Ieva» atklājusi Anužīte.

Kā zināms, aktrise 2005. gadā salaulājās ar Andri Lauciņu. Pārim ir kopumā pieci bērni - Agate, Jāzeps, Marija un nu arī pasaulē nākušie dvīņi Alberts un Teodors.

Aurēlijai ir arī pieaudzis dēls no attiecībām ar aktieri Ivaru Kalniņu, bet Andrim Lauciņam ir divas atvases no iepriekšējās laulības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu