Producents Saimons Kauels par mazo dēliņu: Mums ir vienāda gaume

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Intervijā mūzikas producents Saimons Kauels pastāstījis par savu četrus gadus veco dēlu Ēriku un tā augšanu. Jo vecāks mazais puisēns paliek, jo līdzīgāks kļūst tēvam. Saimons priecājas, ka viņam un dēlam ir līdzīga gaume, viņi mīl vienu un to pašu un tiem nepatīk viens un tas pats.

Saimons reiz paņēmis dēlu līdzi uz šova «America’s Got Talent» filmēšanu un aizkulisēs jautājis: ja būtu iespēja dzīvot uz vientuļas salas kopā ar viņu vai mammu, ko mazais izvēlētos, Ēriks norādījis uz Saimonu, sakot, ka tas visu dienu biedē šova dalībniekus, tas uz salas noderēs vairāk nekā mammas maigums.

Arī šova filmēšanas laikā Ēriks sēdēja tēvam klēpī un izrādīja, kuri šova dalībnieki tam patīk un kuri ne, vairumā gadījumu mazā Kauela domas sakrita ar tēva viedokli.

Kļūstot par tēvu, pirmo pusgadu Saimons domāja, ka dēls to ienīst, jo pirmo reizi dzīvē tam bijusi tik ilga vienpersoniska komunikācija, bet vēl pēc gada, sākot saņemt pretī atbildes, jautājumus, viņš juties fantastiski, jo pienācis mirklis, kad dēlam var sākt mācīt, kā pareizi jāuztver pasaule.

Tēvam un dēlam ne tikai patīk vienas un tās pašas lietas, mūzika, viņiem arī garšo vieni un tie paši ēdieni, našķi, Kauels priecājas, ka audzina savu kopiju!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu