Austrālija un Francija pārņem vadību Deivisa kausa pusfināla dueļos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Austrālijas un Francijas tenisa izlases sestdien izcīnīja panākumus dubultspēļu mačos, pārņemot vadību Deivisa kausa izcīņas pusfināla cīņās.

Austrālija pēc otrās dienas ar 2-1 viesos ir priekšā Beļģijai, kamēr Francija ar 2-1 uzvar Serbiju.

Briselē ASV atklātā čempionāta dubultspēļu pusfinālists Džons Pīrss pārī ar savu jauno komandas biedru Džordanu Tompsonu ar 6-3, 6-4, 6-0 pārliecinoši pieveica beļģus Artūru de Grēfu un Rubenu Beimelmansu.

Savukārt Lille francūži Pjērs Ugs Erbērs un Nikolā Maī ar 6-1, 6-2, 7-6 (7:3) pieveica serbus Nenadu Zimonjiču un Filipu Krajinoviču.

Līdz ar to svētdien Beļģijai un Serbijai jāuzvar abās vienspēlēs, lai sasniegtu novembrī gaidāmo finālu. Turklāt serbi iztiek bez titulētā Novaka Džokoviča, kuram traumas dēļ sezona noslēgusies priekšlaicīgi.

Pēc pirmajām dienām abos dueļos rezultāts bija neizšķirts 1-1.

Pērn par čempioniem pirmo reizi vēsturē tika kronēti argentīnieši, kuri finālā ar 3-2 uzvarēja korta saimniekus horvātus. Šogad Argentīna un Horvātija apstājās jau pirmajā kārtā, zaudējot attiecīgi itāļiem un spāņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu