Ketrīna Zeta-Džonsa pirmo reizi izved sabiedrībā savu pusaugu meitu Keriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrises Ketrīnas Zetas-Džonsas un aktiera Maikla Duglasa meita Kerija jau sasniegusi četrpadsmit gadu vecumu un ir sākusi pavadīt savu māti uz dažādiem saviesīgiem pasākumiem. Kerijas parādīšanās zīmola «Michael Kors» modes skatē radīja īstu ažiotāžu.

Uz modes skati Ketrīna ieradās ar meitu, māte un meita kopā pozēja fotogrāfiem un devās ieņemt savas vietas.

thank you<3 @michaelkors

A post shared by Carys Zeta (@carys.douglas) on

Pirmajam gājienam uz oficiālu saviesīgo pasākumu Kerija bija izvēlējusies melnu džemperīti ar atvērtiem pleciem un īsus svārkus ar spilgtu ziedu motīvu. Kājās jauniete bija uzvilkusi augstpapēžu sandales, rokās turēja mazu somiņu.

smiles for spring

A post shared by Carys Zeta (@carys.douglas) on

Pēc skates vairāk uzmanību izpelnījās tieši aktrises meita, ne redzētie «Michael Kors» modeļi, Kerijai jau tiek izteikti dažādi sadarbības piedāvājumi modes jomā un tiek prognozēta tikpat spoža nākotne kā modeles Sindijas Kraufordes meitai Kajai.

Ir zināms, ka Kerija plāno veidot savu nākotni saistībā ar aktiermākslu un ir jau saņēmusi savu pirmo lomas piedāvājumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu