Aktrise Skārleta Johansone oficiāli šķīrusi laulību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Skārleta Johansone un žurnālists Romēns Doriaks oficiāli izšķīruši savu divus gadus ilgo laulību. Pametot vīru, zvaigzne intervijās sāka stāstīt, ka netic monogāmām attiecībām, liekot aizdomāties, ka tieši neuzticība sagrāvusi viņas attiecības.

Par oficiāli noformētu šķiršanos bijušie mīlnieki kopīgi paziņoja preses pārstāvjiem, sakot, ka laulība ir izšķirta, viņi paliek labi draugi un mīloši vecāki savai mazajai meitiņai.

Meitiņa dzīvos kopā ar māti, bet tēvs to varēs apmeklēt, kad vien vēlēsies. Iesniedzot šķiršanās prasību, aktrise gribēja vienpersonisku aizbildniecību, bet drīz vien norimās, jo saprata, ka bērnam vajadzīgs ir arī tēvs.

Tieši Skārleta bijusi tā, kura iesniegusi šķiršanās pieteikumu un kopā ar trīs gadus veco meitu Rouzu pametusi Doriaku. Aktrise uzskata, ka attiecības, kurās pārim nav nekā kopīga, izņemot bērnu, ilgi pastāvēt nevar.

2012.gada novembrī aktrise un žurnālists paziņoja, ka ir pāris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu