Vācijas futbola zvaigzne Millers būtu gatavs atstāt «Bayern»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no labākajiem Vācijas futbolistiem Tomass Millers paudis gatavību nākotnē atstāt titulēto komandu Minhenes «Bayern», kurā viņš pavadījis visu savu profesionāļa karjeru, laikrakstam «Kicker» atzinis spēlētājs.

Pirms diviem gadiem Milleru vēlējās iegādāties Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras «United», piedāvājot «Bayern» komandai 100 miljonus eiro lielu līguma izpirkuma maksu.

Pagājušajā nedēļā britu mediji vēstīja, ka Anglijas premjerlīgas klubi no Londonas - «Chelsea» un «Arsenal» - plāno cīnīties par Milleru janvārī, kad atkal tiks atvērts spēlētāju pārejas logs.

«Pirms diviem gadiem apsvēru šādu domu [atstāt «Bayern«], taču klubs nekavējoties mani pārliecināja palikt - norādot, ka es šeit iederos un komanda uz mani paļaujas,» intervijā futbolista teikto citē ESPN.

Pašlaik 27 gadus vecais Millers visu savu profesionāla futbolista karjeru pavadījis «Bayern», spēlējot arī kluba jaunatnes akadēmijas sistēmā. Jau vairākus gadus viņš bijis viens no labākajiem futbolistiem Vācijā un arī visā pasaulē.

Universālais futbolists, kurš var spēlēt gan pussarga, gan uzbrucēja pozīcijā, pagājušajā sezonā Vācijas bundeslīgā guva vien piecus vārtus, taču vēl gadu iepriekš Millers pretinieku vārtos bumbu ieraidīja 20 reizes.

«Bayern» galvenais treneris treneris Karlo Ančeloti pēdējā laikā sākumsastāvā vietu atvēlējis spāņu pussargam Tjagu Alkantaram, tādējādi mazinājusies Millera loma komandā. Turklāt šovasar «Bayern» īrēja arī kolumbiešu uzbrūkošo pussargu Hamesu Rodrigessu no Spānijas kluba Madrides «Real».

«Protams, tas ir iespējams,» iespēju nākotnē pārcelties uz citu komandu komentēja Millers. «Ja arī dzīve aizvedīs mani citur, iekārtošu to vietu par savām mājām un izbaudīšu katru tur pavadīto dienu.»

«Bayern» sastāvā Millers sešas reizes kļuvis par Vācijas bundeslīgas čempionu, kā arī 2013. gadā triumfēja UEFA Čempionu līgā.

Vācijas izlases rindās Millers izcīnīja Pasaules kausu 2014. gadā. Viņš šajā turnīrā ar pieciem gūtiem vārtiem bija otrs labākais «snaiperis» aiz Rodrigesa, kurš Kolumbijas valstsvienībā atzīmējās ar 6 precīziem sitieniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu