Policija dzīvoklī Kārsavā uziet marihuānas audzētavu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Veicot pret narkotisko un apreibinošu vielu nelikumīgu apriti vērstus pasākumus, policisti Kārsavā kādā dzīvoklī uzgājuši un likvidējuši marihuānas audzētavu, informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas inspektore Anastasija Laizāne.

Ludzas iecirkņa policisti noskaidroja, ka kādā Kārsavas dzīvoklī, iespējams, notiek aizliegtu augu audzēšana. Operatīvās informācijas pārbaudei tika sākts kriminālprocess, kura gaitā sadarbībā ar VP Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja amatpersonām šajā dzīvoklī tika veikta kratīšana.

Kratīšanas gaitā policistu aizdomas apstiprinājās - dzīvoklī tika atklāta nodalīta telpa ar nepieciešamo apgaismojumu, ventilāciju un speciālu aprīkojumu aizliegto augu audzēšanai. Tika izņemti vairāki augu krūmi, kā arī augi žāvētā veidā.

Aizdomās par saistību ar neatļauto augu audzēšanu aizvadītas nedēļas nogalē policisti aizturēja kādu 1991.gadā dzimušu vīrieti.

Kriminālprocess kvalificēts pēc Krimināllikuma 256.panta «Narkotiskā vielas saturošu augu neatļauta sēšana un audzēšana», noteiktas nepieciešamās ekspertīzes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu