Aktieris Džordžs Klūnijs savā mājā izmitinājis bēgli no Irākas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Aktieris Džordžs Klūnijs un Amala Klūnija aktīvi iesaistās dažādu labdarības organizāciju darbībās un ziedo miljonus, lai palīdzētu cilvēkiem visā pasaulē. Pāris vēl bez naudas ziedošanas dara daudzus labus darbus, kurus nevēlas afišēt, kā, piemēram, faktu, ka viņi savā mājā izmitinājuši bēgli no Irākas. Bēglis bija pārdzīvojis organizācijas «Islāma valsts» uzbrukumu.

Izmitināšanas faktu intervijā izdevumam «Hollywood Reporter» nejauši atklājis pats Džordžs stāstot, ka vīrietis bija ieradies Mosulā, lai mācītos, bet autobusu, kurā viņš braucis, apturējuši teroristi; par brīnumu, jaunietim izdevies izdzīvot, bet, baidoties par savu dzīvību, viņš pametis Irāku un devies uz Ameriku.

Tiklīdz jaunietis bija nokārtojis visas formalitātes, Klūniji piedāvājuši tam savu palīdzību, gan apmaksāt mācības, gan palīdzēt ar izdzīvošanas līdzekļiem.

Jaunietis dzīvo Klūnija mājā Ogastā un veiksmīgi sācis mācības Čikāgas universitātē, kur ir viens no labākajiem savā izvēlētajā mācību programmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu