Latvijas basketbolistiem Stambulā gandrīz brīvdiena

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pēc iekļūšanas Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā Latvijas vīriešu basketbola izlasei pirmdien Stambulā ir gandrīz brīvdiena, jo vienīgais treniņš iecerēts vien pašā vakarā.

Tiesa, kā norādījis Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis, valstsvienība šajā Eiropas čempionātā strādā bez brīvdienām, jo tās komandu izsitot no ritma.

Šodien vienībai ir brīvāks laiks, taču nekādu īpašu pasākumu nav ieplānoti un vairums basketbolistu to pavadīs viesnīcā, turklāt plkst.15 basketbolistiem ieplānotas kopīgas pusdienas.

Savukārt pirmdien treniņš komandai ieplānots vien plkst.21.20. Šāds laiks gan labi saskan ar spēļu laikiem, jo otrdien mačs ar Slovēniju sāksies plkst.21.30, turklāt tad pat arī ceturtdien būs pusfināls, ja Latvija tam kvalificēsies.

Kopumā vienība ir diezgan nopietni koncentrējusies šim turnīram, un kopīgu pasākumu ārpus basketbola ir ļoti maz.

Līdz šim vienīgā īstā brīvdiena Latvijai bija piektdien, kad komanda no Stambulas Āzijas puses pārcēlās uz Eiropas daļu. Lai gan treniņš tajā dienā sākotnēji bija ieplānots, treneri nolēma to atcelt.

Latvijas izlasei svētdien Stambulā bija dienas agrā spēle, kur astotdaļfinālā pārliecinoši ar 100:68 tika uzveikta Melnkalne, komandai otro reizi pēc kārtas iekļūstot Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā.

Savukārt svētdienas vakaru pēc mača ar Melnkalni spēlētāji pavadīja, kā nu kurš, dažam dodoties arī ārpus viesnīcas un apskatot Stambulu.

Latvijas valstsvienība otrdien ar Slovēniju aizvadīs vakara spēli, duelim sākoties plkst. 21.30. Šī pāra uzvarētāja ceturtdien pusfinālā tiksies ar pašreizējās čempiones Spānijas un Vācijas cīņas labāko vienību.

Tikmēr ceturtdaļfinālā zaudējušajai vienībai Eiropas čempionāts būs noslēdzies.

Citos ceturtdaļfināla pāros tiksies Grieķija un Krievija, kā arī Itālija un Serbija.

Eiropas meistarsacīkstes basketbolā noslēgsies svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu