Rīgas dome: ielu remonti kavējas komunikāciju un būvnieku dēļ

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ielu remonti Rīgā iekavējušies komunikāciju izbūves un būvnieku vainas dēļ, taisnojas Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins. Bet kopumā Rīgā remontdarbi esot labāk organizēti nekā iepriekšējos gados, ir pārliecināts departamenta vadītājs.

Viņš skaidroja, ka ir bijuši gadījumi, kad komunikāciju izbūve bijusi jāveic pavasarī, bet sākusies tikai vasarā. Piemēram, Elizabetes ielas remonts iekavējies, jo uzņēmums «Latvijas gāze» pēdējā brīdī «atcerējies», ka nepieciešama gāzes vadu pārbūve. intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» Jakrins.

Jakrins piebilda, ka pašvaldībai nav iespējams sodīt šādus uzņēmumus. Vienīgais sods esot neļaut mainīt komunikācijas. Taču rīdziniekiem drošs gāzes pievads ir ne mazāk svarīgs kā laba iela, uzskata departamenta vadītājs.

Esot iekavējušies arī ietvju remonti. Būvnieki atrunājoties, ka salūzusi bruģa rūpnīca. Jakrins uzskata, ka tā esot būvnieku atbildība. Darbi kavējas arī Valdemāra ielā, taču pagaidām neesot plānots lemt par sodiem būvniekiem.

Iepriekš Jakrins pauda viedokli, ka Rīga ļoti labi tiek galā ar ielu remontdarbiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu