«X Faktors» turpina pārsteigt. Vai mums ir nākamais Kaupers?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«X Faktora» priekšnesumi arī otrajā raidījumā mūs turpināja pārsteigt. Svētdienas vakarā uz skatuves kāpa kāds puisis vārdā Roberts Eihe, kurš bija izvēlējies izpildīt «Musiqq» un «Prāta vētras» kopdziesmu «Debesis iekrita tevī». Brīdī, kad puisis sāka dziedāt, žūrija un skatītāji palika «uz pauzes», jo viņa balss skanējums ir gluži kā iemīļotajam «Prāta vētras» grupas solistam Renāram Kauperam.

Pēc žūrijas pārstāves Aijas Auškāpas lūguma izpildīt vēl kādu dziesmu no «Prāta vētras» repertuāra Roberts izvēlējās dziesmu «Rudens», un arī tās izpildījums lika stipri aizdomāties par nepārspējamo līdzību. Taču zālē bija izjūtams saviļņojums par puiša dziedājumu, un žūrija viņam piešķīra trīs pārliecinošus «jā».

Vēl šovakar uz skatuves kāpa trio, kas saucas «Fellas» un kura sastāvā ir pazīstamā Sabīne Berezina. Izaicinājumu piedalīties šovā «X Faktors» bija pieņēmis arī Edijs Šnipke, kurš diemžēl neieguva ceļazīmi uz nākamo kārtu.

Tāpat pārsteidzošs bija skatuves pāris Marija un Jāzeps no Līgatnes. Jāzepa rokās bija interesants instruments, kas atgādināja veļasdēli, taču tas tikai piešķīra priekšnesumam savu šarmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu