«Mogo» «Optibet» Hokeja līgas atklāšanas spēlē uzvar «Kurbadu»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jaunās «Optibet» Hokeja līgas (OHL) atklāšanas spēlē sestdien «Mogo» komanda ar rezultātu 5:3 (1:1, 2:1, 2:1) līdzīgā cīņā viesos apspēlēja «Kurbadu».

Visa cīņa jaunatklātajā «Kurbada» ledus hallē bija saspringta, pirmo reizi divu vārtu pārsvaru kādai no komandām iegūstot vien pašā dueļa izskaņā.

Uzvarētājiem divus vārtus iemeta Pauls Zvirbulis, kamēr pa reizei precīzi bija Rūdolfs Prūsis, Vladimirs Mamonovs un Krišs Lipsbergs.

Tikmēr «Kurbadam» izcēlās Sandis Zolmanis, Juris Štāls un Jānis Straupe.

Abas komandas pērn tikās Latvijas čempionāta finālsērijā, kad «Kurbads» nokļuva iedzinējos ar rezultātu 0-3, tomēr spēja triumfēt nākamajos četros mačos un pirmo reizi vēsturē ieguva titulu.

Šosezon Latvijas totalizatoru kompānija «Optibet» kļuvusi par hokeja virslīgas ģenerālsponsoru. Turnīrā piedalīsies pērnās sezonas čempione «Kurbads», vicečempione «Mogo», «Liepāja»/«Optibet», «Zemgale»/LLU, «Prizma» un «Rīga». Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, virslīgā nespēlēs «Pārdaugava».

Katra komanda kopumā aizvadīs 30 spēles regulārajā čempionātā, bet izslēgšanas mačos iekļūst četras labākās vienības, kas pusfinālā un finālā spēkosies līdz četrām uzvarām. Savukārt pēdējās divas komandas izspēlēs vēl vienu turnīru ar pirmās līgas pirmajām divām vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu