Jauns vārds mūzikā: «Reverb Moonlight»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunās grupas «Reverb Moonlight» kodolu veido bundzinieks Arnolds Andersons un ģitārists Kristaps Hermanis. Ideja veidot grupu dzimusi darbībā – kopā muzicējot: «Mūzika mums ir savstarpēja komunikācija. Mūsu mūzikā svarīga vieta ir improvizācijai, kurā katrs varam attīstīt savu vīziju.» Noklausies grupas jauno singlu!

«Nekas jau nerodas no nekā,» pauž Kristaps. Stilistiski «Reverb Moonlight» daiļradi var dēvēt gan par psihedēlisko rokmūziku, gan par postroku, jo mūzikā saplūdušas dažādas ietekmes, pasaules redzējumi un sajūtas. Abi mūziķi uzskata: «Ja cilvēks darbu veic ar pārliecību un meklē savu ceļu, tad mūzika vairs nav tik atkarīga no aktuālajām tendencēm. Ja tu radīsi patiešām labu mūziku, tad būs arī cilvēki, kas to klausīsies.»

Kluba «DEPO» vadītājs Guntis Vanags par «Reverb Moonlight» saka: «Tā ir ļoti laba psihedēliskā grupa - ar gados jauniem un jau spilgtiem un individuāli meistarīgiem dalībniekiem. «Reverb Moonlight» noteikti ir grupa, kura jāzina, lai gūtu pilnvērtīgu ainu par notiekošo LV mūzikā.»

2016. gadā Ģirta Laumaņa studijā «Hodila Records» ierakstīts «Reverb Moonlight» pirmais mazalbums (EP), un šogad Laumaņa vadībā top nākamais ieraksts, no kura pirmais singls «Some Secret Place» jau nodots klausītājiem.

«Dziesma «Some Secret Places» ir gan par vietām, kur gribas būt, gan par tādām, kur varbūt negribas (ar uzsvaru uz otro variantu), bet varbūt arī ne. Tas ir stāsts, kas, lai arī tapis ar konkrētiem motīviem prātā, var tikt piemērots dažādām situācijām.»

Dziesmas tapšanā grupa saka paldies «stīgu orķestrim» - Klāvam Jankevicam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu