Vēl tikai 30% darba, un Biķernieku trase ir gatava uzņemt «Neste World RX of Latvia» dalībniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16. un 17. septembrī Latvijā, CSDD Biķernieku trasē notiks 2017. gada Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionātā desmitais posms Neste World RX of Latvia. Pasākuma organizators Raimonds Strokšs dalās savās emocijās par šo sporta veidu, atceras, kā šis pasākums norisinājās aizvadītajā gadā, un atklāj, kādā gatavībā šobrīd ir Biķernieku trase.

Daloties savās emocijās par rallijkrosu, «Neste Word RX of Latvia» organizators un «RA Events» direktors Raimonds Strokšs stāsta, ka šis sporta veids ir ļoti dinamisks, un ar acīm baudāms. Divu dienu laikā ir garantētas spraigas kontaktcīņas un piedzīvojumi.

Tāds cilvēku daudzums, kāds ieradās uz aizvadītā gada «World RX» Latvijas posmu, Biķernieku trasē sen nebija redzēts. Pasākuma organizators atklāj, ka, rīkojot 2016. gada sacensības, nebija skaidrības par to, kā tiks sadalīta apmeklētāju plūsma, un cik ieejas ir nepieciešamas. Bet šogad, vadoties pēc pieredzes, ieeju skaits ir samazināts. Šajā gadā pasākuma organizatori ir parūpējušies arī par papildus apkopi.

Jau nedēļu pirms sacensību sākuma, trasē ir laicīgi izvietoti reklāmu baneri. Kopumā tie sasniedz aptuveni 16 000 kvadrātmetru, un ir piestiprināti ar aptuveni 40 000 plastmasas savilcēju. Trases labiekārtošanas darbi risinās no 1. septembra, un organozatori ir jau ļoti daudz paveikuši. Raimonds Strokšs atklāj, ka jau 70% no visiem darbiem ir izdarīti, un uzbūves grafika laiks ir apsteigts.

Starp pasaules ātrākajiem ralljkrosa autosportistiem, šajā nedēļas nogalē cīnīsies 7 latvieši, un fani ir aicināti viņus atbalstīt. Raimonds Strokšs cer, ka visi Latvijas pārstāvji sacensībās nobrauks ļoti labi, tiks finālos un ieņems augstas vietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu