Megana Foksa ar šausmām atceras, kā zaudējusi svaru pēc trešās grūtniecības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Megana Foksa par spīti faktam, ka jau ir trīs bērnu māmiņa, vienalga spēj saglabāt savu skaistumu un ir viena no iekārojamākajām Holivudas skaistulēm. Zvaigzne ļoti reti redzama televīzijas seriālos vai kino, bet atbalstītāji to neaizmirst. Šoreiz aktrise iepriecinājusi fanus, intervijā pastāstot, cik grūti bijis pēc trešās grūtniecības atgūt perfektu svaru.

Aktrise atceras, kā piespiedusi sevi nodarboties ar sportu, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos ierastajā dzīves ritmā, Megana apzinājās, ka ar katru grūtniecību perfektu augumu atgūt būs grūtāk, jo gadi nestāv uz vietas un mainās arī vielmaiņa.

Meganai šoreiz bijis grūti zaudēt svaru, nācies daudz vairāk laika pavadīt sporta zālē un ievērot diētu, kas bijis drausmīgi.

Foksa atklāj, ka vēl bez sporta zāles daudz skrējusi, skrējusi tik ļoti lielus attālumus, ka atgriezusies mājās pilnīgā spēku izsīkumā un knapi spējusi nostāvēt kājās.

Par laimi, zvaigznes centieni, dziņa pēc perfektas figūras, atmaksājās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu