Viterspūna: Izvairieties no vīriešiem, kuri netiek galā ar jūsu vēlmi gūt panākumus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Rīza Viterspūna, kuras pagātnē atrodamas neveiksmīgas attiecības ar aktieri Raienu Felipi, paziņojusi, ka zina, kas laulību padara veiksmīgu. Viterspūna ir droša, ka nekad nevajag tikties ar vīrieti, kurš nav mierā ar tavu ambiciozitāti un vēlmi gūt panākumus.

Tieši savas ambīcijas, vēlmi gūt panākumus aktrise nosauc par iemeslu, kāpēc neizdevās viņas laulība ar aktieri Raienu Felipi, jo vīrietis uzskatīja, ka tikai viņam ir tiesības veidot karjeru.

Nu aktrise ir precējusies ar aģentu Džimu Totu un viņu attiecības ir laimīgas, jo tie atbalsta viens otru un cenšas pēc iespējas vairāk atbalstīt otra ambīcijas, centienus gūt panākumus.

Aktrise iesaka sievietēm bēgt no vīriešiem, kuri nespēj izturēt viņu vēlmi gūt panākumus, viņu ambīcijas, pasaulē ir tik daudz spēcīgu vīriešu, kuri paši gūst panākumus un vēlas sev blakus tikpat veiksmīgu sievieti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu