Princis Viljams par Keitas grūtniecību: Miega nav daudz mūsu dzīvē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Nedēļas sākumā Anglijas karaļnama pārstāvji paziņoja, ka princis Viljams un hercogiene Keita Midltone gaida trešo pēcnācēju.

5.septembrī princis Viljams uzstājies ar runu garīgās veselības konferencē, bet, beidzot teikt runu par to, kā garīgās veselības problēmas ietekmē dzīvi, saņēmis apsveikumus saistībā ar gaidāmo trešo atvasi.

Karaļnama pārstāvis pateicies par laba vēlējumiem, teicis, ka tās ir lieliskas ziņas, bet viņš un Keita jau tagad daudz neguļ, pat pirms mazuļa nākšanas pasaulē.

Viljams neslēpa, ka Keita mokās ar rīta nelabumu, tas ietekmē arī viņu nakts miegu, bet drīzumā jau viss nostabilizēsies un viņi spēs nosvinēt gan grūtniecības faktu, gan izgulēties.

Arī gaidot princi Džordžu un princesi Šarloti, Keitai pirmos grūtniecības mēnešus bija spēcīgi rīta nelabumi un viņai nācās atcelt visus savus karaliskos pienākumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu