Bono: «Jaunais U2 albums būs kā atbilde vēlēšanām ASV un Eiropā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais īru kvartets U2 šonedēļ paziņojis, ka jaunais grupas studijas albums «Songs of Experience» klajā nāks jau šā gada beigās un saturiski tas būšot «atbilde vēlēšanām ASV un Eiropā», vēsta ārvalstu prese, atsaucoties uz grupas sarunu ar izdevumu «The New York Times».

Grupas iepriekšējais albums «Songs of Innocence» (skat. recenziju) iznāca 2014. gadā. Savukārt jaunā plate klajā nāks 1. decembrī.

Albumā tiks iekļautas jau agrāk publiskotas dziesmas «The Blackout», «You’re the Best Thing About Me» (skat. audio), un «The Little Things That Give You Away».

Lielākā daļa no dziesmām jaunajā albumā tika pabeigta jau pagājušajā gadā, taču mūziķi nolēmuši atgriezties pie darba pēc ASV prezidenta vēlēšanām, kurās par pārsteigumu daudziem uzvarēja republikāņu kandidāts Donalds Tramps.

«Vēlēšanas man bija personisks šoks, tas bija šoks arī visai politiskajai sistēmai gan ASV, gan Eiropā,» stāsta solists Bono. «Albums būs mana atbilde šim šokam.»

Kā viesmākslinieki un producenti ierakstā piedalījušies britu blūzroka duets «Royal Blood», Raiens Teders (OneRepublic), Džeknaifs Lī (Jacknife Lee) un Stīvs Lilivaits (Steve Lillywhite).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu