Dziedātājs Džons Līdžends reiz mēģinājis izšķirties no modeles Krisijas Teiganas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātājs Džons Līdžends un modele Krisija Tīgena ir kopā vienpadsmit gadus, 2013.qadā pāris apprecējās, bet 2016.gadā kļuva par vecākiem meitiņai Lunai. Pāra attiecības var uzskatīt par vienām no spēcīgākajām pasaules šovbiznesa vidē.

Dziedātājs atceras, ka reiz juties depresīvs, daudz strādājis un sapratis, ka vienam viņam tajā dzīves momentā būtu labāk, ka viņš būtu laimīgāks, to Džons pavēstījis arī Krisijai, bet sieviete uz šķiršanās piedāvājumu atbildējusi ar vārdu: «Nē!»

Tā bijusi vienīgā reize, kad kāds no pāra vēlējies izbeigt attiecības, bet jau pēc nepilnas pusotras stundas pārdomājis. Nu Džons ir laimīgs, ka sieviete tieši tā reaģējusi un ka viņš nav palaidis garām savu dzīves mīlestību.

Līdžends uzskata, ka Tīgena padara viņu mierīgāku, jautrāku, apgarotāku, sieviete to nedara apzināti, tā mainās dziedātājs, esot līdzās modelei.

Pati Krisija reiz vīra izteikto vēlmi šķirties komentējusi vārdiem, ka tā nav bijusi tipiska šķiršanās, Džons bija devies koncerttūrē, tam bijušās problēmas ar balsi, viss viņam izraisījis nepatiku un citas negatīvas emocijas, tieši tāpēc viņa nav pat klausījusies viņā, bet atbildējusi ar vārdu nē, izdzirdot piedāvājumu iet katram savu ceļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu