Kopš paziņojuma par Keitas Midltones trešo grūtniecību karaļnams papildinājis apsardzi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kopš Anglijas karaļnama oficiālā paziņojuma par prinča Viljama un hercogienes Keitas Midltones gaidāmo trešo atvasi karaļnams pastiprinājis Keitas Midltones apsardzi. Trešajam karalisko personu bērnam pasaulē jānāk 2018. gada aprīļa beigās.

Pirmdien Anglijas karaļnams oficiāli paziņoja, ka Keita Midltone ir trešā bērna gaidībās, šāds paziņojums nepalika bez papildu rīcības: pateicoties karalienes Elizabetes II rīkojumam, papildināta Keitas Midltones apsardze.

Šāds lēmums pieņemts pēc tam, kad netālu ko Midltones un prinča Viljama mājvietas redzēts vīrietis, kurš apkārtējiem draudējis ar nazi; incidents noticis jau maijā, bet tikai tagad apsardze dubultota.

Apsardzes darbinieki ir bruņojušies ar aizsargvestēm, stekiem un ieročiem.

Vissliktākā karaļnama apsardze bijusi 1982.gadā, kad bruņots vīrietis spējis ielauzties ne tikai pilī, bet nokļūt pat karalienes Elizabetes II guļamistabā.

Arī trešajā grūtniecībā Keitai ir problēmas ar rīta nelabumu, galvas reiboņiem, un viņa, esot 8.-10. grūtniecības nedēļā, vairs nepilda savus karaļnama uzliktos publiskos pienākumus.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu