Šārona Osborna: Ozijs Osborns mani krāpis ar sešām sievietēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Ozija Osborna sieva Šārona paziņojusi, ka pēdējo gadu laikā viņas vīrs to krāpis ne tikai ar ģimenes frizieri Mišelu Pugu, bet vēl piecām dāmām.

Slavenība intervijā izdevumam «The Telegraph» stāsta, ka vīrs viņu krāpis ne tikai ar frizieri, par kuru visi jau zina, bet vēl ar tīni no Krievijas, tad ar masieri Anglijā, tad ģimenes masieri, ģimenes pavāri un vēl citām dāmām.

Šārona izsaka līdzjūtību ikvienai dāmai, kura apkalpo viņas vīru restorānā, sniedz dažāda veida pakalpojumus, jo vīrietis prot skaisti runāt un panākt vēlamo, bet vēlamais ir sekss laika posmos, kad viņš viesojas konkrētajā valstī, kurā mitinās dāma.

2016.gada maijā, pateicoties pāris e-pasta vēstulēm, Šārona uzzināja par vīra romānu ar ģimenes frizieri Mišelu Pugu, vēlāk atklājies, ka Mišela nav vienīgā, kura paviesojusies mūziķa gultā.

Uzzinot par romānu, Šārona izmeta vīru no ģimenes mājas, un visu šo laiku viņš mēģina atgriezties ģimenē, pat atzīstot savu atkarību no seksa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu