Bērzes pagasta pārvaldnieks Kronbergs atsakās no deputāta darba Dobeles domē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Dobeles novada domes deputāts un Bērzes pagasta pārvaldnieks Juris Kronbergs (ZZS) pēc mēneša darba domē atteicies no mazāk ienesīga deputāta mandāta, informēja domē.

Kronbergs turpinās vadīt Bērzes pagasta pārvaldi, tāpēc lēmis par savu pilnvaru nolikšanu. Viņš jūlijā domē iekļuvis pēc tam, kad jūnijā deputāta mandātu nolikusi Zebrenes pagasta pārvaldes vadītāja Irēna Dabra (ZZS).

Dobeles novada pašvaldības publiskotā informācija liecina, ka darbs pārvaldē ir atalgots ievērojami vairāk. Proti, jūlijā par deputāta pienākumiem Kronbergs saņēmis 22 eiro algu, bet par pārvaldnieka amatu - 763 eiro atalgojumu neto. Tiesa, darbu domē Kronbergs sācis tikai mēneša beigās, taču liela daļa deputātu jūlijā par pilnu mēnesi nopelnījusi mazāk par 100 eiro.

Līderis atalgojuma ziņā deputātu vidū, izņemot domes priekšsēdētāju un viņa vietnieku, jūlijā bija vairāku komiteju un komisiju loceklis Viktors Eihmanis (ZZS), saņemot 441 eiro neto.

Centrālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka Kronberga vietu domē varētu ieņemt Penkules kultūras nama direktors Normunds Smiltnieks.

Jau vēstīts, ka jūnijā novada dome lēmusi par deputāta pilnvaru izbeigšanu pirms laika Bikstu un Zebrenes pagastu pārvalžu vadītājai Dabrai, kā arī Jaunbērzes pagasta pārvaldes vadītājam Raimondam Sīpolam (V).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu