Populārais bundzinieks Gundars Lintiņš nogādāts slimnīcā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Viens no pašmāju pazīstamākajiem bundziniekiem - jelgavnieks Gundars Lintiņš (46) - augusta beigās piedalījās «Big Bank Latvijas pērles» festivāla koncertos, bet jau 27. augustā viņa veselības stāvoklis strauji pasliktinājās un mūziķi nācās nogādāt slimnīcā ar neatliekamās medicīniskās palīdzības transportu, ziņo žurnāls «Privātā Dzīve».

Pēc nogādāšanas Latvijas Infektoloģijas centrā viņam noteikta diagnoze - meningīts, ko izraisījis inficētas ērces kodums.

#Foršais #Bundzinieks #GundarsLintiņš #Credo #LaternuStunda #Rīga

A post shared by Veronika Simoņenkova (@fotograafs) on

«Šķiet, ērci dabūju, kad kopā ar kolēģiem atpūtāmies pie Usmas ezera. Tas bija jūlija beigās. Pēc šī pasākuma vienu reizi jau veicu pārbaudi, taču toreiz nekas netika konstatēts. Bet nu esmu slimnīcā. Pārvietojos minimāli, arī lasīt neko nedrīkstu. Nu jau pamazām kļūst labāk,» izdevumam pastāstīja Lintiņš, piebilstot, ka ir saņēmis lielu kolēģu, draugu un fanu atbalstu sociālajos tīklos.

Drīz pēc Lintiņa nonākšanas slimnīcā mūžībā aizgāja viņa tēvs. «Dusi saldi, mīļo Tēt. 1940-2017,» sociālajā tīklā «Facebook» 2. septembrī ierakstīja bundzinieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu