Annas ielas svētki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

7. septembrī no plkst. 15:00 līdz 19:00 norisināsies tehniskās jaunrades nama «Annas 2» organizētie Svētki Annas ielā. Apmeklētājiem tiks atvērtas vairāk nekā 40 studiju un darbnīcu durvis. Zināšanas, prasmes un pieredze, ko bērni un jaunieši iegūst TJN «Annas 2», palīdz pārliecinoši spert nākamo būtisko soli izglītības un profesijas izvēlē.

- Visa pasākuma laikā varēs iepazīties ar pulciņu skolotājiem un pieteikties nodarbībām.

- Antīkā auto stendā kopā ar Latvijas Antīko automobiļu kluba pārstāvi varēs atklāt auto restaurēšanas procesa soļus un iemēģināt roku kādā no tiem.

- SUP zonā kopā ar SUP adventures būs iespējams uzzināt vairāk par SUP ekipējumu un pašiem pārbaudīt līdzsvaru uz SUP dēļa īpašā baseinā (interesentiem lūdzam paņemt līdzi sausu drēbju kārtu).

- Bijušais TJN «Annas 2» audzēknis un Prestol Boats īpašnieks iepazīstinās apmeklētājus ar sporta laivu, SUP dēļu un bobsleja kamanu virsbūvju ražošanas procesu un tehnoloģijām.

- Radošajā darbnīcā «Lidojošā mode» kopā ar papīra un tekstildizaina un šūšanas pulciņa skolotājām pasākuma dalībnieki varēs pārvērst savu fantāziju tērpos, kuri pasākuma noslēgumā pacelsies gaisā.

- Drosmi būs iespējams pierādīt nobraucienā ar trosi (zip-line) no nama otrā stāva, un turpat varēs arī pieteikties konkursam «Superpuika 2018».

- Kopā ar Miguel Andres Hernandez Giraldi interesenti varēs darboties ritmu meistaru darbnīcā.

- Būs skatāmi un klausāmi Beatbox priekšnesumi.

- Svētkus papildinās lidmodeļu un kuģu modeļu paraugdemonstrējumi.

- Interesentiem būs iespēja doties īsā ceļojumā pa Zinātnes centru «Tehnoannas pagrabi» un būt klāt levitācijas mēģinājumos.

- Svētku noslēgumā ikviens klātesošais, kurš informācijas stendā būs saņēmis pasākuma aproci un būs klāt izlozes brīdī plkst. 18:45, piedalīsies loterijā, kurā varēs laimēt dāvanu kartes no SUP Adventures un SUP airi no Prestol Boats.

Svētkus jau divdesmit ceturto reizi rīko TJN «Annas 2», un tas ir pozitīvs, atraktīvs un izglītojošs pasākums zinātkāriem bērniem un jauniešiem. TJN «Annas 2» sniedz iespēju apgūt laikmetam atbilstošas kompetences papildus formālajai izglītībai, kas veido pārliecinātus un mērķtiecīgus jauniešus, paaugstinot viņu konkurētspēju darba tirgū.

Aicinām gan lielus, gan mazus interesentus iepazīties ar radošām un tehniski orientētām darbnīcām, labi pavadīt laiku pozitīvā atmosfērā, kā arī atrast savu interešu izglītības pulciņu un skolotāju plašajā TJN «Annas 2» piedāvājumā!

Ieeja pasākumā bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu