«Tver lauku» un esi ar pareizu attieksmi, tad izdosies gards burgers; Rīgas burgeru festivāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, 2. septembrī, Doma laukumā, pirmo reizi Latvijā norisinās «Rīgas burgeru festivāls». Spītējot lietum un drēgnajam laikam, Doma laukumā gaisā virmo gardas ēdiena smaržas, un festivāls pulcē gastranomijas baudītājus.

Restorāna «Prospekts 55» šefpavārs Reinis Čerņajevs uzskata, ka burgers būs izcils, ja tajā būs kvalitatīva mērce un gaļa. Festivālā «Prospekts 55» piedāvā brieža gaļu, kur tiek cepta uz atvērtas uguns tipa grila. Šefpavārds piebilst, ka burgera maizīte garšos vislabāk, ja tā nebūs cepta elektriskajā grilā, un galvenais ir ēdienu pasniegt ar mīlestību.

Šefpavārs Māris Jansons uzskata, ka burgera neatņemamas sastāvdaļas ir dzeltenais tomāts, marinēts gurķis, majonēze ar karija garšu, labi izturēta lielopa gaļa, sīpols un maize.

Rihards Onzuls no «VEST» ir pārliecināts, ka ēdiena pagatavošanā svarīgākā ir attieksme, un spēja «tvert lauku».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu