Zunda dārzā piektais Ezīšfests

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau piekto gadu Rīgā labākās ielu festivālu tradīcijas tiks apvienotas vasaras noslēguma pozitīvākajā pasākumā «Ezīšfests» 2. septembrī Zunda dārzā. Festivālu rīko bārs/kafē «Ezītis miglā», un šogad tiek svinēta festivāla piecgade. Pasākums šogad norisināsies Zunda dārzā, Durbes ielā 2, no plkst. 16:00 līdz pat rīta gaismai. Ieeja - bez maksas.

Šogad festivāla programma piedāvā daudzveidīgu mākslinieku klāstu uz divām skatuvēm. Galvenie festivāla mākslinieki, ko noteikti jāredz: «Dzelzs vilks», «Franco Franco», «Nova Koma», «Čipsis un dullais», «Gapoljeri» un, protams, liela intriga kā katru gadu - kurš gan būs slepenais mākslinieks. Noslēpumu plīvurs kritīs īsi pirms pusnakts, taču no 1:00 naktī uz abām skatuvēm kāps dīdžeji, kuri parūpēsies, lai visi būtu kārtīgi izkustējušies deju ritmos.

Paralēli mūzikai iespējams laiski atpūsties šūpuļtīklos, skatīties latviešu īsfilmas Ezīša kinoteātrī, mācīties gleznošanas un krāsu jaukšanas pamatus krāsu meistardarbnīcā. Tāpat pasākuma dienas daļā iespējams piedalīties loģiskās un kreatīvās domāšanas spēlē kopā ar Cietie rieksti, bet plkst. 19:00 visi aicināti izsmieties, baudot Rūdolfa Kugrēna stāvizrādi «NēNuJā». Festivāla teritorijā būs iespēja piedalīties sapņu ķērāju un dabas materiālu ar upcycling elementiem kroņu meistarklasēs, ko vadīs D27 un TAPA aktīvisti, kā arī izmēģināt līdzsvara spēkus SlacklineLV meistariem vai iemūžināt aizejošās vasaras skaistākos mirkļus.

Kafejnīca «Ezītis miglā» parūpēsies par enerģiju izsalkušajiem ar sulīgiem burgeriem un citiem labumiem, tai skaitā iepriecinās arī vegānus. Bārmeņi priecēs ne tikai ar žilbinošiem smaidiem, bet arī ar gardiem kokteiļiem un meistarstiķiem.

www.ezisfests.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu