Dziedātāja Ieva Kerēvica jau skolas laikā pati pelnījusi kabatas naudu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātāja Ieva Kerēvica, kura mūzikas namā «Daile» 20. septembrī uzsāks savu pirmo solo koncertprogrammu «Interpretācijas», intervijā atklājusi kādu neparastu situāciju, kura norisinājusies viņas bērnībā.

Kerēvica ir pieradusi strādāt jau no bērnības, jo, mācoties mūzikas skolā, uzstājās koncertos, bērēs un zaļumballēs – savas nodarbošanās un interešu konflikta dēļ savulaik pret viņu skolā tika īstenots psiholoģiskais terors.

«Kad paaugos, sāku spēlēt zaļumballēs, un tad savukārt man bija jāiztur mobings no skolas vadības. Es tolaik nebiju pilngadīga, un skolas direktors uzskatīja, ka man nevajadzētu ļaut spēlēt zaļumballēs, ka esmu tam par mazu. Patiesībā runa vairāk bija par cilvēcisko, nevis audzinošo faktoru, jo no konkrētās mūziķu grupas direktoru kā basa spēlētāju atlaida. Tā sanāca, ka viņu palūdza aiziet un mani paņēma vietā.

Kopš tā brīža skolā no direktora un klases audzinātājas puses sākās mobings. Ejot uz skolu, zināju, ka katru dienu kāds pateiks man kaut ko nepatīkamu, aizrādīs un atgādinās, ka manā vecumā spēlēt zaļumballēs nav pareizi,» žurnālam «Ieva» stāsta dziedātāja.

Viņa izdevumam atklāja, ka viss atrisinājās, kad par viņu iestājās tēvs, sakot, ka direktoram nav tiesību aizliegt bērnam pelnīt naudu ar to, kas patīk. Savukārt viņai pašai bijusi nepieciešama liela drosme, lai nepakļautos šādam spiedienam no skolas darbiniekiem.

Pateicoties muzicēšanai bērnībā, Kerēvica pati nopelnīja naudu, par kuru jaunajam mācību gadam iegādāties drēbes un somu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu