Leonardo di Kaprio fonds ziedo miljonu dolāru palīdzībai «Hārvijā» cietušajiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Leonardo di Kaprio Fonds ir ziedojis vienu miljonu ASV dolāru jaunizveidotam fondam «United Way Harvey Recovery Fund», kas sniegs īstermiņa un ilgtermiņa palīdzību vētrā «Hārvijs» cietušajiem un atbalstīs atjaunošanas darbus.

Pasaulē lielākā privāti finansētā bezpeļņas organizācija «United Way Worldwide» paziņoja, ka tās izveidotais fonds piešķirs visus savāktos ziedojumus palīdzības un atjaunošanas darbiem «Hārvija» skarto cilvēku labā.

«Mēs esam neizsakāmi pateicīgi par Leonardo di Kaprio un viņa fonda dāsnumu,» paziņoja «United Way Worldwide» vadītājs Braiens Galahers.

Organizācija prognozēja, ka atjaunošanas darbi pēc šīs vētras ilgs vairākus gadus.

Di Kaprio un viņa fonds agrāk ir ziedojuši līdzekļus atjaunošanas darbiem pēc 2004.gada Indijas okeāna cunami, Haiti zemestrīces un orkāna «Sendija».

Materiālu palīdzību «Hārveja» piemeklētajiem pēdējās dienās ir sniegušas arī citas slavenības, tostarp aktrise Sandra Buloka, kura otrdien ziedoja vienu miljonu dolāru Amerikas Sarkanajam Krustam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu