Princis Džordžs bauda pēdējās brīvās dienas pirms skolas sākuma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

7.septembrī hercogienes Keitas Midltones un prinča Viljama četrus gadus vecais dēls princis Džordžs sāks skolas gaitas. Karaliskās ģimenes oficiālie pārstāvji atklāj, ka gan Keita, gan Viljams pavadīs dēlu viņa pirmajā skolas dienā.

Sagatavošanās darbus skolai princis Džordžs apgūs «Thomas's School» skolā, bet pēc tam mācības turpinās jau citā mācību iestādē.

Viens gads «Thomas's School» skolā Keitai un Viljamam izmaksās 23 tūkstošus dolāru, bet prominences vēlas, lai viņu dēls apgūst gudrības labākajā pirmsskolas iestādē.

Karaļnama pārstāvji neslēpj, ka prinča ģimeni jau pie mācību iestādes sagaidīs direktore Helēna Haslema, kura pavadīs karalisko ģimeni uz prinča Džordža klasi.

Pirms skolas princis mācījās īpašā bērnudārzā, kur katram bērnam meklēja īpašu pieeju, attīstot ikviena plusus un mācot «reālās dzīves gudrības».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu