Serbijai būtiski robi sastāvā. Nosaukti dalībnieki «EuroBasket 2017»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Allaž spēcīgās Serbijas basketbola valstsvienības galvenais treneris Saša Džordževičs nosaucis sastāvu, ar kādu spēlēs Eiropas čempionāta (EČ) finālturnīrā. Komandas sastāvā ir būtiski robi, bet serbi vienalga būs starp turnīra favorītiem. Tieši pret Serbijas izlasi «EuroBasket 2017» atklās Latvijas basketbolisti.

Iepriekš bija zināms, ka Serbijas komandai nepalīdzēs Milošs Teodosičs, Nemanja Bjelica, Nikolā Jokičs un Miroslavs Raduljica. Bet tagad sastāvā nav iekļauti arī Nikola Kaliničs un Nemaņa Nedovičs.

Kaliničs un Nedovičs dziedē savainojumus.

25 gadus vecais uzbrucējs Kaliničs pārstāv Stambulas «Fenerbahce», un viņš ir šā gada UELB Eirolīgas un Turcijas čempionāta uzvarētājs. Savukārt par gadu vecākais aizsargs Nedovičs spēlē Spānijas augstākās līgas (ACB) vienībā Malagas «Unicaja».

Latvijas basketbola līdzjutējiem pazīstamākais vārds ir spēka uzbrucējs/centrs Vladimirs Štimacs, kurš savulaik pārstāvēja Valmieras un Ventspils komandu.

Serbijas izlases sastāvs Eiropas čempionātā: Stafans Jovičs, Vasilje Micičs, Bogdans Bogdanovičs, Branko Lazičs, Dragans Milosavijevičs, Marko Guduričs, Vladimirs Lučičs, Milans Mačvans, Stefans Birčevičs, Bobans Marjanovičs, Vladimirs Štimacs un Ognejens Kuzmičs.

Serbija ar Latvijas komandu spēlēs 1. septembrī. Abām komandām tas būs EČ atklāšanas mačs. Tāpat D apakšgrupā spēlēs arī Krievija, Lielbritānija, Beļģija un mājiniece Turcija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu