Indrašis ar KHL spožākajām zvaigznēm dala labākā snaipera godu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Miks Indrašis kopā ar tādām zvaigznēm kā Sergejs Mozjakins un Iļja Kovaļčuks dala Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labākā snaipera godu.

Pirmajās četrās sezonas spēlēs Indrašis izcēlies jau ar četriem vārtu guvumiem, kā arī divām rezultatīvām piespēlēm. Zīmīgi, ka iepriekšējā sezonā viņam, lai gūtu pirmos vārtus sezonā, bija nepieciešamas 23 spēles.

Četri iemesti vārti šobrīd Indrašim ļauj atrasties KHL statistikas līderpozīcijās. Tikpat trīs mačos iemetis allaž rezultatīvi spēlējošais Magņitogorskas «Metallurg» uzbrucējs Mozjakins, kamēr pa četriem vārtiem četrās spēlēs ir arī Sanktpēterburgas SKA hokejistiem Kovaļčukam un Sergejam Širokovam.

Zīmīgi, ka Indrašim no šiem četriem hokejistiem ir tikai trešais labākais metienu realizācijas procents - 22,2 (izpildīti 18 raidījumi uz vārtiem), kamēr Širokovs četrus vārtus pamanījies gūt, izpildot tikai piecus metienus.

Indrašis jaunās sezonas pirmajās četrās spēlēs nopelnījis arī sešus rezultativitātes punktus. Vairāk par viņu nav ieguvis neviens cits KHL hokejists, bet vēl pa sešiem punktiem ir jau pieminētajiem Mozjakinam un Širokovam, kā arī Ēli Tolvanenam (Helsinku «Jokerit») un slavenajam Pāvelam Dacjukam (SKA).

Rīgas «Dinamo» jauno sezonu sākusi ar pieciem punktiem četrās spēlēs, kas tai Rietumu konferences kopvērtējumā ļauj atrasties piektajā vietā.

Šajā sezonā katrs klubs KHL čempionātā aizvadīs pa 56 spēlēm, turklāt kalendārā būs pārtraukums saistībā ar 2018.gada Phjončhanas Ziemas olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu