Ko šodien dara senāk zināmais producents Juris Grave? (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No privātā arhīva

Vēl pirms septiņiem gadiem Jura Graves vārds saistījās ar televīziju, «Beta fakts» grupas vadītāja amatu, kas sekmīgi veidoja tādus TV projektus kā, piemēram, «Bez Tabu», «Latvijas Lepnums» u.c. Taču tagad Grave sevi dēvē par Bharganath un viņa otrās mājas ir Indija.

Grave lielu daļu laika pavada Indijā, kur smeļas zināšanas, bet parasti pavasarī atgriežas Latvijā. Zināšanas tiek gūtas no vēdu, šamanisma, dao, sūfisma un budisma viedām skolām un tradīcijām, praktizējot un lietojot elementus no apgūtām jogas, tai chi, Ošo terapijām un citām meditatīvajām praksēm, - rakstīts Graves kursu aprakstā interneta lapā.

Kā raksta izdevums «Privātā Dzīve», jau vairākus gadus Juri saista attiecības ar sievieti, kas pieņēmusi vārdu Bhavani. Pāris nodibinājis Mīlestības mistērijas skolu un nu dalās ar savām zināšanām gan Latvijā, gan ārzemēs. Vasarā abi organizēja divu dienu praktisko semināru, kurā ierādīja, kā vairot un transformēt seksuālo enerģiju un izbaudīt seksu kā meditāciju, un veidot patiesas, dziļas un ilgstošas attiecības. Lai apgūtu šīs gudrības, semināra dalībniekam bija jāšķiras no 100 eiro, pārim - no 180 eiro, raksta izdevums «PDz». «Atbrīvosim ķermeni un enerģijas plūsmu no prāta nosacītību blokiem, izbaudīsim atbrīvošanos, atklāsim savu juteklību,» viņi solīja.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu