Spriņģe pamet darbu TV un dodas uz ASV studēt Kolumbijas Universitātē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vilhelms Meisters

Populāro pētnieciskās žurnālistikas pārstāvi, TV raidījumu diskusiju vadītāju Ingu Spriņģi vairs Latvijā un TV ekrānos teju pusgadu neredzēsim, jo viņa nu apmetusies Ņujorkā.

Baltijas pētnieciskās žurnālistikas centra «Re:Baltica» žurnāliste Inga Spriņģe augusta beigās devusies uz Ņujorku un Rīgā atgriezīsies tikai nākamā gada februārī. Kā raksta izdevums «Privātā Dzīve», Spriņģe ir saņēmusi Baltic American Freedom Foundation stipendiju, kas ļauj piecus mēnešus uzturēties ASV.

«Oficiāli esmu Harriman institūta akadēmiskā pētniece. Institūts atrodas Kolumbijas Universitātē un fokusējas uz Krievijas un Austrumeiropas jautājumiem. Mans fokuss ir cits - braukāšu pa ASV un tikšos ar cilvēkiem, kas izmēģina jaunas metodes mediju auditorijas piesaistīšanā un cenšas nopelnīt naudu ar to,» viņa stāsta izdevumam «PDz». Kolumbijas Universitāte ir brīnišķīga. Redzot slaveno pasniedzēju uzvārdus, ir skaidrs, ka esmu nonākusi notikumu epicentrā.»


New York

A post shared by Inga Springe (@inga.springe) on


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu