Grūtniecības laikā uzņemtais svars Ketrīnai Heiglai radīja panikas lēkmes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Ketrīna Heigla grūtniecības laikā cerēja pieņemties svarā par ne vairāk kā 13 kilogramiem, bet beigās pieņēmusies par 23 kilogramiem. Zvaigzne centusies pareizi ēst, sportot, bet nekas nespēja dot viņai kāroto rezultātu.

Redzot, kā grūtniecības laikā palielinās svars, saprotot, ka viņa nespēj to kontrolēt, Heiglu piemeklēja panikas lēkmes, viņa baidījās, ka nekad nespēs atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, kā nekā grūtniecība iestājās pēc trīsdesmit, un tad vielmaiņa nav tik laba kā divdesmit gadu vecumā.

Panikas lēkmes palīdzēja uzveikt apziņa, ka viņa ir spītīga, nemēdz padoties un, lai vai cik daudz laika tas prasītu, atgūs perfektas formas, pat ja nāktos nakšņot sporta zālē!

Desmit dienas pēc Džošua dzimšanas Ketrīna saņēmās, nosvērās un, pašai par brīnumu, neko nedarot bija zaudējusi trīspadsmit kilogramus liekā svara, un tikai desmit kilogrami bija atlikuši, no kuriem atbrīvoties.

Zvaigzne izlēma baudīt pēcdzemdību ķermeni, veltīt laiku mazulim, ēst veselīgus mazkaloriju ēdienus un uz pāris mēnešiem aizmirst par sporta zāles esamību.

Ketrīna ik rītu sāk ar īpašu mantru, kurā uzskaita savas labās īpašības, uzlabo sev garastāvokli un novērtē pati sevi, tieši ikrīta mantru slavenība uzskata par galveno palīgu svara zaudēšanā, viņa tic: ja tu sev ko saki un tam notici, arī ķermenis uz to reaģē.

Kopš bērna dzimšanas pagājuši deviņi mēneši; Heigla ir lieliskā formā, bet ikrīta mantru viņa atstājusi savā dienas rutīnā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu