Aktrise Dženifera Anistone: Pēc pusotra gada es varu palikt bez lomām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrisi Dženiferu Anistoni var nosaukt par vienu no pieprasītākajām Holivudas aktrisēm. Par spīti darbam, jaunu projektu piedāvājumiem, aktrise baidās, ka, sasniedzot piecdesmit gadu vecumu, viss mainīsies!

Aktrise intervijā atklājusi, ka pēc pusotra gada viņai paliks piecdesmit gadi un viņa ļoti uztraucas par novēroto kino industrijā.

Anistone baidās, ka, sasniedzot konkrēto vecumu, viņas «derīguma termiņš» kino industrijā tiks uzskatīts par beigušos un viņai vairs nepiedāvās lomas, kā tas nereti notiek ar aktrisēm, kuras sāk novecot.

Dženifera cer, ka, pateicoties talantam, režisori viņu «nenorakstīs», bet tieši otrādi, tā gluži kā aktrises Helēna Mirena un Merila Strīpa saņems daudz dažādu interesantu lomu piedāvājumu un turpinās spēlēt galvenās lomas.

Zvaigzne ir droša, ka tieši piecdesmit gadu vecumā radošus cilvēkus piemeklē krīze, kad jāpieņem lēmums – mainīties kopā ar kino industriju vai nemainīties un būt gatavai vienā mirklī palikt pie «sasistas siles».

Šādi teksti aktrises faniem liek domāt, ka zvaigzni radošā krīze piemeklējusi jau tagad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu