Indrašis: Spēlējām ļoti vienkārši, pacietīgi un mierīgi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Miks Indrašis mačā ar Astanas «Baris» (5:3) izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli. Viņš uzskata, ka panākuma pamatā ir turēšanās pie spēles plāna, kas devis rezultātu.

«Maču iesākām ļoti labi. Spēlējām aktīvi jau no pirmās maiņas, kas arī deva rezultātu. Spēlējām ļoti vienkārši, pacietīgi un mierīgi, nesasteidzot lēmumus. Pildījām treneru uzdevumus un tikām pie trim punktiem,» kluba mājas lapā citēts Indrašis.

Nepilnu laukumā pavadīto 19 minūšu laikā Indrašis pretinieka vārtus apdraudēja sešas reizes.

«Pēc zaudējuma «Sibirj», protams, bija sapulcīte. Skatījāmies video ar pieļautajām kļūdām. Šajā mačā centāmies tās neatkārtot,» sacīja Rīgas «Dinamo» uzbrucējs. «Vairākumā labi mani ieraudzīja Makmilans un izdevās gūt vārtus. Otrajā vārtu guvumā pretinieks nedaudz minstinājās, tāpēc gāju ar masu viņam virsū. Viņš kļūdījās, un izdevās aizskriet.»

Izbraukuma sēriju rīdzinieki noslēgs pirmdien, kad spēkosies ar Hantimansijskas «Jugra» vienību.

«Par «Jurgra» komandu šobrīd kaut ko grūti teikt. Nezinu, kā viņi ir iesākuši sezonu. Būs video, un tos skatīsimies. Jāspēlē vienkārši, lai izbraukumu noslēgtu uz patīkamas nots,» teica Indrašis.

Rīgas «Dinamo» izbraukuma spēles sezonas ievadā (Latvijas laiks)

  • 22. augustā Omska (Krievija), «Avangard» - Rīgas «Dinamo» 3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
  • 24. augustā Novosibirska (Krievija), «Sibirj» - Rīgas «Dinamo» 2:1 (0:0, 1:1, 0:1)
  • 26. augustā Astana (Kazahstāna), «Baris» - Rīgas «Dinamo» 3:5 (0:3, 1:1, 2:1)
  • 28. augustā plkst. 17:00 Hantimansijska (Krievija), «Jugra» - Rīgas «Dinamo» (Viasat Sport Baltic)
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu