Aktrise Monika Beluči pirmo reizi runā par šķiršanos no Vensāna Kasela

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Monika Beluči vienmēr bijusi populāra ne tikai seksīgo kino lomu dēļ, bet arī sava atklātuma dēļ, par spīti atklātumam, 2013.gadā paziņojot par šķiršanos no aktiera Vensāna Kasela, aktrise nekomentēja savu lēmumu šķirties. Tikai tagad sniedzot interviju izdevumam «Paris Match», zvaigzne pastāstīja, ko pārcietusi šķiršanās laikā.

Aktrise teica, ka tajā laikā izdarījusi izvēli, ka reizēm, esot ar kādu kopā ilgu laiku, tu pēkšņi saproti: ilgāk tas turpināties nevar, ka katram jāiet savs dzīves ceļš. Šķiršanās bijusi ļoti sāpīgs process, bet tas bija nepieciešams.

Beluči veltīja pāris vārdus arī skaistuma tēmai, kā nekā viņa tiek uzskatīta par vienu no pasaulē skaistākajām sievietēm, zvaigzne neslēpj, ka jaunības gados, kad apzinājās savu skaistumu, viņa jutās vairāk emocionāli pasargāta, jo galvenokārt pamanīja apkārtējos vizuālos dotumus, tāpat kā apkārtējie pievērsa uzmanību viņas vizuālajam tēlam.

Laikam ejot, slavenību vairāk piesaista cilvēki ar grumbiņām, kuriem uz sejas un ķermeņa redzams dzīves un laika ceļš, šāda uztvere palīdz labāk saskatīt dvēseli.

Pēc divdesmit gadus ilgām attiecībām slavenībai bijis grūti sākt visu no sākuma, bet viņa neslēpj, ka ir iemīlējusies! Aktrises dzīvē ir ienācis jauns vīrietis, bet neko vairāk viņa nevēlas komentēt, jo grib atstāt sev kādu daļu privātuma, vismaz sākumā, kamēr pierod pie jaunās dzīves.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu