«Vegānfestivāls» klāt! Mūzika, meistarklases un tirdziņš (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Nupat izziņotā Vegānfestivāla programma pārsteidz ar savu daudzveidību, ļaujot Tev atrast sev tīkamu nodarbi, izklaidi un baudījumu festivāla gaitā. Neparasti konservēšanas paņēmieni, budžetam un garšas kārpiņām draudzīgi un veselīgi ēdieni, joga, meistarklases un lekcijas, mūzikas baudījums, aktivitātes kā pieaugušajiem, tā bērniem, ir tikai neliela daļa no tā, kas gaidīs Tevi Latvijas pirmajā Vegānfestivālā.

Kā esam akcentējuši jau iepriekš, festivāla programmu veido četras nozīmīgas daļas. Gardumu programmā uzsvars likts uz ēdienu gatavošanu, kā arī baudīšanu un ideju aizgūšanu ikdienas receptēm. Šajā daļā Tev būs iespēja iedvesmoties meistarklasēs un lekcijās kopā ar harismātiskajām un populārajām ēdienu blogerēm Marutu Rampāni (Ēdamzāle), Laini Rūdolfu (The Thriving Vegan) un Sandru Vungi (Vegansandra). Savukārt par gardumiem būs parūpējušies Bhajan Cafe, Fat Pumpkin un Terapija.

Skolas programma ietver izglītojošas lekcijas, kā, piemēram, jogas meistarklasi vadīs akrojogas pasniedzēja, holistiskā terapeite Ilze Jēče, ar priekšlasījumiem uzstāsies pieredzējis dzīvnieku tiesību aktīvists Sandris Ādminis un vides zinātnieks Edmunds Cepurītis. Nevalstiskās organizācijas piedāvās aktivitātes un uzdevumus, kā arī sportisti sniegs atbildes uz jautājumiem par vegānismu un sportu. Prātu asināt varēsi ar «Cieto riekstu» palīdzību, savukārt «Tapa recycling» darbnīcā iegūsi noderīgas prasmes lietu radīšanai no atkārtoti izmantojamiem materiāliem.

Tirdziņš sniegs iespēju iegādāties kvalitatīvu vegānisku kosmētiku, apģērbu un veselīgus našķus no tādiem zīmoliem kā FRUPP, Gardu muti, KRIPPU un AVENEI.

Savukārt par patīkamu atmosfēru visas dienas garumā rūpēsies Svētku programma, priecējot ar Latvijā zināmu mūziķu uzstāšanos - Very Cool People, The Coco’nuts, The Big Bluff, My Radiant You un citiem. Bērnus priecēs izklaidējoši izglītojošas atrakcijas un seju apgleznošanas darbnīca.

Vegānfestivāls norisināsies šā gada 26. augustā K.K. fon Stricka Villā, un ieeja festivālā apmeklētājiem būs bez maksas.

Festivāla programma tiek nemitīgi papildināta.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu