Rīgas «Dinamo» tiecas gūt pirmo uzvaru jaunajā sezonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Rīgas «Dinamo» komanda jubilejas 10. sezonu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) iesākusi ar diviem zaudējumiem. Rīdzinieki sestdien viesos spēkosies ar Kazahstānas klubu Astanas «Baris», tiecoties izcīnīt pirmo uzvaru jaunajā sezonā. Spēles sākums paredzēts plkst.14 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē varēs vērot televīzijas kanālā «Viasat Sport Baltic».

Sezonas pirmajā spēlē Rīgas «Dinamo» viesos ar 1:3 zaudēja Omskas «Avangard» komandai, mača beigu daļā ielaižot trīs vārtus divu minūšu laikā. Savukārt aizvakar rīdzinieki izbraukuma tūres turpinājumā ar 1:2 piekāpās Novosibirskas «Sibirj».

Galvenā trenera Sanda Ozoliņa vadītā komanda izbraukuma tūres turpinājumā tiksies ar «Baris» hokejistiem, kuri līdz šim aizvadījuši vienu spēli, savā laukumā ar 2:0 pieveicot Maskavas klubu «Spartak».

Pēc divām spēlēm Rīgas «Dinamo» komandā trīs spēlētāji guvuši traumas un šajā izbraukuma tūrē vienībai vairs nevarēs palīdzēt. Vispirms pirmajā mačā Miķelis Rēdlihs salauza žokli, bet otrajā spēlē savainojumus guva leģionāri Koltons Gilīss un Terijs Galjardi.

Galjardi sezonas pirmajās divās spēlēs izcēlies ar rezultatīvām piespēlēm vienīgajos divos Rīgas «Dinamo» vārtu guvumos. Ar diviem rezultativitātes punktiem atzīmējies arī Denijs Kristo, kura rēķinā vārtu guvums un rezultatīva piespēle, bet viens precīzs metiens ir arī Mika Indraša kontā.

Abos mačos Rīgas «Dinamo» vārtus sargājis Džastins Pīterss, kurš atvairījis 47 no 52 pretinieku metieniem (90,4%). Otrajā spēlē divas reizes uz neilgu brīdi nācās iesaistīties Jānim Kalniņam, jo kanādiešu vārtsargam bija problēmas ar ekipējumu.

Rīgas «Dinamo» sezonas ievadā aizvada četru izbraukuma spēļu tūri. Nākamais mačs rīdziniekiem paredzēts pirmdien, 28.augustā, pret Hantimansijskas «Jugra», savukārt sezonas pirmā mājas spēle plānota 31.augustā pret Maskavas «Spartak».

Rīgas «Dinamo» izbraukuma spēles sezonas ievadā (Latvijas laiks)

  • 22. augustā Omska (Krievija), «Avangard» - Rīgas «Dinamo» 3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
  • 24. augustā Novosibirska (Krievija), «Sibirj» - Rīgas «Dinamo» 2:1 (0:0, 1:1, 0:1)
  • 26. augustā plkst. 14:00 Astana (Kazahstāna), «Baris» - Rīgas «Dinamo» (Viasat Sport Baltic)
  • 28. augustā plkst. 17:00 Hantimansijska (Krievija), «Jugra» - Rīgas «Dinamo» (Viasat Sport Baltic)
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu