Uzmet vēl pēdējo skatienu Audi ekskluzīvajiem auto, tie pamet Biķernieku trasi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 22. līdz 25. augustam Biķernieku trasē norisinājās Audi sportiskāko modeļu testi. Vairāku dienu laikā «Audi Sportscar Experience» viesiem bija iespēja gan trases, gan koplietošanas ceļu apstākļos izmēģināt 610 zirgspēku Audi R8 V10 Plus superauto un tā rodstera versiju Spyder. Iespaidīgo R8 svītu papildināja arī pāris īpaši sagatavotu Audi TT RS modeļu (400 ZS) un nesen Ženēvas autoizstādē prezentēto RS 5 Coupe gvarde, kuriem zem motora pārsega slēpjas 2,9 litru V6 biturbo motors (450 ZS).

Ilze Grase-Ķibilde, Audi zīmola vadītāja Latvijā un Lietuvā, stāsta, ka klientiem bija iespēja izbraukt ar ikvienu modeli, kurš šo dienu laikā tika atvests uz Latviju. Dalībnieki braucienus izbaudīja gan pie stūres, gan instruktoru pavadībā. Audi zīmola vadītāja uzsver, ka šajā nedēļā iegūtos iespaidus nevar aprakstīt vārdiem, tas viss ir jāpieredz.

Atšķirībā no pērnā gada «Audi Sportscar Experience» šogad ar auto dalībnieki devās ne tikai trasē, bet veica izbraukumus ar kabrioletiem arī pilsētas ielās. Šādas izmaiņas pasākuma programmā tika ieviestas, lai klienti redzētu braukšanas atšķirību.

Visu šo dienu laikā autosportists Reinis Nitišs dalījās ar savu pieredzes stāstu par to, kā ir attīstījusies viņa karjera. Sākumā autosportists stāstīja par savu bērnību, kā sešu gadu vecumā sāka savu autosportista karjeru. Prezentācijā bija iekļauti arī videomateriāli, kuros ir atainotas rallijkrosa komandas «EKS» gaitas. Autosportists atzīst, ka šo dienu laikā visvairāk saņēma jautājumus par savu Audi S1 EKS RX quattro automašīnu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu