«Jumpravas» jubilejas koncertā apvienosies grupa «Nejautā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aigaru dienā 31. augustā Jumpravas karogs plīvos Dzintaru koncertzālē. Grupa «Jumprava» veido tradīciju - 31. augustu, Aigaru dienu atzīmēt ar jaudīgu koncertu Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē. Ar koncertprogrammu «Pa vējam» reizē tiks svinēta arī grupas 33 gadu pastāvēšanas jubileja, kur pievienosies arī viesi.

Šogad grupa svin maģisko 33 gadu jubileju, atzīmējot to 31. augustā – ceturtdienā, kas ir arī vārdadiena Aigariem un Vilmām. Zināms, ka grupā trīs no četriem dalībniekiem ir Aigari, kuriem ir pa prātam vārdadienu atzīmēt ar aptuveni 2000 viesiem.

www.facebook.com/grupaJumprava

Dzintaru koncertzālē pirmo reizi būs pieejams arī grupas nule izdotais 30. jubilejas koncerta Blu-ray un DVD ieraksts no Palladium koncertzāles.

Koncertprogrammā «Pa vējam» divās koncerta daļās būs dzirdamas grupas labākās un sen aizmirstās dziesmas, ko kopā ar «Jumpravu» izpildīs tādi viesmākslinieki kā Crazy Dolls, Gain Fast.

Gaidāma arī ekskluzīva 90. gadu kulta grupas «Nejautā» atgriešanās.

Grupa «Jumprava» gatavo arī jaunu programmu ar populārām, bet līdz šim koncertos neatskaņotām dziesmām. Koncerta vakarā Dzintaru koncertzālē būs apskatāma arī Aigara Krēslas radīto gleznu personālizstāde.

Biļetes: www.bilesuparadize.lv un visās Biļešu Paradīzes kasēs Latvijā.

bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu